W.G.  van  de  Hulst  Festival

30/12/2016

LET OP:
VANAF HEDEN KUNT U NIET MEER VIA DE WEBSITE RESERVEREN

Aanvragen worden niet meer beantwoord.
Kaarten (en gereserveerde kaarten / bevestigde reserveringsmail) zijn vanaf 10.00 uur verkrijgbaar bij TIP, het Oude Stadhuis, Markt 1, HasseltBarbara Lok Musicalkoor

De Schakel | Kastanjelaan 3 | Hasselt
20.00 - 20.30 uur

Reserveren 5,- p.p.

Een voorproefje van de musical Beulake, geschreven door Jan Blei. De musical wordt in het voorjaar 2017 in de Meenthe Steenwijk gespeeld.

- - - - - - - - - - -

Nog altijd fluisteren de golven het verhaal van Beulaeke. Een verhaal van armoe en bittere leefomstandigheden, maar ook van liefde, standvastigheid en trouw. Storm over Beulaeke neemt je mee naar de dagen van ooit en schetst het leven van een generatie die sinds lang in de nevelen van de tijd is verdwenen. Maak kennis met Anna en Machteld Sinnige, Maarten Ziel en z’n vrienden, Lompe Lamme, Geese, de turfstekerij in schoutambt Vollenhove en de geheimen van het tweede gezicht. Verhaallijnen die eind 1776 op dramatische wijze culmineren in de ondergang van het dorp.

- - - - - - - - - - - -

Barbara Lok heeft een indrukwekkende staat van dienst. Vanaf haar negentiende studeert zij zang lichte muziek, eerst aan het conservatorium in Zwolle en later in Hilversum. Tijdens haar studiejaren doet Barbara een berg praktijkervaring op als zij onderdeel uitmaakt van een in Duitsland immens populaire meidengroep. Na haar afstuderen start zij met lesgeven aan diverse muziekscholen. In die tijd vraagt men haar auditie te doen als achtergrondvocaliste bij Willeke Alberti, wat resulteert in een jarenlange hechte samenwerking. In 2005 staat zij in de finale van het Nationaal Songfestival met het liedje "Tranen in De Stilte". Momenteel doceert Barbara Lok zang op diverse locaties in het land en zingt zij regelmatig op de voor-en achtergrond.