W.G.  van  de  Hulst  Festival

13/12/2019

Kaarten reserveren & afhalen TIP

Op de zaterdagen 17 en 24 december, zijn tussen 10.00 en 14.00 uur, uw gereserveerde kaarten van het W.G. van de Hulstfestival af te halen bij Toeristisch Informatie Punt (TIP) Hasselt. TIP is gevestigd in het Oude Stadhuis op de Markt in Hasselt. Op de dag van het festival, vrijdag 30 december 2017, is het TIP ook vanaf 10.00 uur geopend. 


Kaarten reserveren via de website
Via het programma op de website www.wgvdhulstfestival.nl kunt u een plaatsje reserveren voor diverse (huiskamer)voorstellingen. Klik op het desbetreffende programmaonderdeel, kies het aantal kaarten en vul uw gegevens in. U ontvangt dan een bevestigingsmail. 


Binnen enkele dagen ontvangt u een reserveringsmail met daarop de gekozen voorstelling en het aantal kaarten. Dit is uw bewijs om de kaarten af te halen en te betalen bij TIP. Gaarne contante betaling.


Op de dag van het festival, 30 december 2016, is het TIP vanaf 10.00 uur geopend. U kunt daar uw kaartjes afhalen. 


Erwin Nyhoff, Henk de Velde en Juust met Faber & De Jong
Kaarten a  9,= voor het concert van Erwin Nyhoff zijn via de website te reserveren en af te halen bij TIP op de genoemde tijden. Een uur voor aanvang, zijn deze kaarten verkrijgbaar (mits voorradig) aan de deur (Ichthuskerk). Dit is tevens het geval bij de voorstellingen in de Schakel: het Annie M.G. Schmidt Opa en Oma Matinee a € 5,= , Barbara Lok Musicalkoor  a € 5,= en voor Zeezeiler Henk de Velde a € 5,= (kinderen tot 2 jaar € 2,=).

Kaarten voor Juust samen met Faber & De Jong zijn eveneens te reserveren via de website a 5,= per persoon. Een uur voor aanvang zijn kaarten verkrijgbaar aan de deur (De Werkplaat, Kaai 5).